Target depassa estimacions mentre els compradors tornen a les botigues

Les vendes comparables del segon trimestre pugen un 8,9%

Per

Bolsamania | 18 ago, 2021

La cadena nord-americana de grans magatzems Target ha anunciat aquest dimecres que les seves vendes comparables del segon trimestre han superat les estimacions dels analistes, ja que un major nombre de compradors ha acudit als seus establiments per comprar roba i proveir d'articles essencials per a la tornada al cole. No obstant això, les vendes en línia van disminuir en comparació amb els màxims de la pandèmia.

Les vendes comparables de Target, que ha anunciat un nou programa de recompra d'accions per valor de 15.000 milions de dòlars, van augmentar un 8,9% durant el segon trimestre, superant les expectatives del 8,68%, segons informa Reuters.

La major part del creixement va ser impulsat per les seves botigues, en contrast amb l'any anterior, quan els canals digitals van representar la major part de les vendes.

"Creiem que els Estats Units segueix abraçant les botigues i el trànsit que estem veient ens diu que les botigues segueixen exercint un paper important", ha declarat el conseller delegat, Brian Cornell.

Les vendes digitals comparables durant el trimestre van augmentar un 10%, enfront d'un augment del 195% durant el mateix període de l'any anterior, quan els clients van confiar en els serveis de lliurament en el mateix dia de Target, com Drive up, Shipt i les recollides en botiga, per les seves necessitats de compra durant la pandèmia.

Últimas noticias