Sylentis (PharmaMar) nomena Andreas Segerros com a conseller delegat

La decisió té com a objectiu reorientar la direcció amb una gestió independent de PharmaMar

Per

Bolsamania | 28 mai, 2024

Sylentis, filial al 100% de PharmaMar, ha nomenat Andreas Segerros conseller delegat (CEO). Aquest nou nomenament té com a objectiu “reorientar la direcció estratègica de Sylentis amb una gestió independent de PharmarMar”, segons ha indicat aquest dimarts PharmaMar en un comunicat.

La companyia afirma que Andreas aporta una "gran experiència de lideratge a la indústria farmacèutica i el capital risc". El nou CEO de Sylentis ha ocupat nombrosos llocs d'alt nivell a tot el món, amb un èmfasi especial en l'oftalmologia. "La seva àmplia experiència i la seva perspectiva internacional el converteixen en un valuós actiu per al nostre equip", indica PharmaMar al comunicat.

"Amb gran entusiasme i agraïment al Consell de Sylentis, assumeixo aquesta responsabilitat de dirigir i portar Sylentis a la següent fase de la seva trajectòria de creixement. Les persones, la ciència, el valor de la marca i la propietat actual constitueixen una base molt sòlida per a aquest viatge. Utilitzarem tota la nostra perspectiva global i la nostra relació amb assessors acadèmics altament valorats per treure tot el potencial de la nostra plataforma d'ARNi, cosa que conduirà a un creixement continu del valor de l'empresa”, ha declarat Andreas Segerros.

PharmaMar afegeix que aquesta decisió subratlla el compromís de Sylentis amb la missió d'oferir als pacients opcions terapèutiques noves i significatives, alhora que es manté la competitivitat mitjançant la consecució dels objectius a llarg termini.

Per això, la companyia va iniciar l'assaig clínic de fase II amb el compost SYL1801 per a pacients diagnosticats de degeneració macular associada a l'edat (DMAE) i, paral·lelament, se segueixen desenvolupant nous candidats a fàrmacs basats en l'ARNi per al tractament de malalties rares de la retina. A més, Sylentis està acabant la construcció d'una nova planta de producció d'oligonucleòtids per satisfer les necessitats futures i les de tercers.

Últimas noticias