Super Micro Computer es desploma a la borsa després d'anunciar una emissió d'accions

La companyia planeja vendre 2 milions de títols ordinaris addicionals

Per

Bolsamania | 19 mar, 2024

La tecnològica Super Micro Computer es desploma més d'un 10% a Wall Street després d'anunciar una emissió d'accions destinada a obtenir capital addicional per donar suport a les operacions.

En una comunicació remesa a la Comissió de Borsa i Valors (SEC, per les sigles en anglès), la companyia ha informat que planeja vendre 2 milions de títols ordinaris addicionals, elevant el total d'accions en circulació a més de 58 milions.

"Els principals propòsits d'aquesta oferta són obtenir capital addicional per donar suport a les nostres operacions, fins i tot per a la compra d'inventari i altres fins de capital de treball, expansions de la capacitat de fabricació i més inversions en recerca i desenvolupament ('I&D')", ha explicat.

Super Micro Computer debutava amb pèrdues aquest dilluns a l'índex S&P 500, després d'haver registrat un rendiment excepcional l'últim any, amb un augment del 897%, ja que l'empresa s'ha beneficiat de la demanda de tecnologia d'intel·ligència artificial més gran gràcies perquè els seus productes de servidor s'utilitzen per operar processadors d'Nvidia, entre altres fabricants.

"Aquesta fita reflecteix el compromís i els diligents esforços del nostre equip global per oferir solucions informàtiques respectuoses amb el medi ambient i la nostra arquitectura de blocs de construcció, cosa que ens situa a l'avantguarda del florent camp de la intel·ligència artificial, a mesura que organitzacions de diverses mides s'esforcen per millorar la seva eficiència", ha assenyalat Charles Liang, president i conseller delegat de la companyia.

Últimas noticias