Squirrel Media compra la participació de Walt Disney Company a NET TV

Pagarà 16,36 milions per aquest 20% i el 55% de Vocento

Per

Bolsamania | 22 des, 2021

Squirrel Media ha informat aquest dimecres que ha signat un acord d'adquisició de la totalitat de la participació que The Walt Disney Company Iberia té a NET TV.

L'operació, el tancament de la qual està previst per al mes de gener, consisteix en l'adquisició de la participació íntegra del 55% de Vocento i de la participació íntegra del 20% de The Walt Disney Company Iberia a la societat NET TV, llicenciatari TDT d'àmbit nacional.

A finals del mes de novembre passat Squirrel Media informava d'un acord per adquirir aquesta participació de Vocento a NET.TV.

El preu de l'operació d'adquisició del 75% de la companyia NET TV, corresponent a les participacions de Vocento i Walt Disney Company, es va tancar definitivament en 16,36 milions d'euros, i està sotmès a les autoritzacions administratives pertinents.

Sobre el 25% restant de la companyia NET TV, és de titularitat de la mercantil -avui concursada- Homo Videns, sobre la qual recau una peça a favor de CaixaBank (actualment en fase d'execució).

La companyia ha adquirit el 75% de la participació de la societat a una valoració per múltiple EBITDA inferior a 3,3 (i sobre uns fonamentals de l'any 2021 afectats per l'àmbit pandèmic). Squirrel estima que amortitzarà aquesta inversió en el termini de tres anys i mig.

NET TV només s'adquireix amb un treballador sense externalitzacions. La compra serà finançada en un 49% per fons propis de Squirrel Media i en un 51% per CaixaBank.

Squirrel Media, amb l'adquisició del 75% de NET TV, es converteix en el tercer operador nacional privat de televisió en obert a Espanya, només darrere de Mediaset i AtresMedia, segons ha destacat l'empresa.

NET TV, companyia llicenciatària de dos canals nacionals a TDT, cogestiona Paramount i Disney Channel.

Tant Disney com ViacomCBS tenen contractes de col·laboració industrial a llarg termini amb NET TV que mantindran.

Últimas noticias