Squirrel compra el 10,5% de GoTrendier mitjançant una ampliació reservada de 4,4 milions

Se'n converteix en l'accionista de referència i entra al Consell d'Administració

Per

Bolsamania | 01 oct, 2024

Actualitzat : 09:43

Squirrel Media ha anunciat aquest dimarts l'adquisició del 10,5% de la mercantil Trendier Latam SL, més coneguda per la marca comercial GoTrendier.

Aquesta operació ha estat materialitzada mitjançant una ampliació de capital reservada per import de 4,4 milions d'euros, a través de la qual Squirrel es converteix en l'accionista de referència de GoTrendier, i també forma part del Consell d'Administració.

Aquests fons seran íntegrament destinats a l'escalabilitat i acceleració del negoci de GoTrendier mitjançant el llançament de campanyes publicitàries a Llatinoamèrica, centrant-se principalment als mercats de Mèxic i Colòmbia, segons ha informat la companyia. Squirel s'encarregarà de la gestió total i execució de les campanyes esmentades.

GoTrendier és una plataforma de moda de segona mà que connecta milions d'usuaris per comprar i vendre roba de qualitat a preus assequibles, amb un enfocament en la sostenibilitat i l'economia circular. L'empresa genera ingressos a través de comissions per transacció.

"Gràcies al seu model de negoci escalable i a un equip experimentat, GoTrendier es troba en una posició privilegiada per capitalitzar el creixent interès dels consumidors per la moda sostenible", ha dit Squirrel en un comunicat, i ha afegit que els beneficis per a les dues companyies són evidents. Explica que GoTrendier obté recursos financers per impulsar-ne el creixement i l'escalabilitat. Per la seva banda, Squirrel enforteix la seva posició al sector MediaTech i amplia el seu portfoli d'inversions.

La inversió ha estat finançada íntegrament amb fons propis de Squirrel.

Últimas noticias