Soltec subministra 50 MW de seguidors solars a Renantis a Itàlia

S'instal·laran un total de 1.142 seguidors i 87.862 mòduls fotovoltaics

Per

Bolsamania | 28 set, 2023

Soltec ha signat un acord amb Renantis per al subministrament dels seus seguidors solars per a 50 MW de projectes fotovoltaics a diverses localitats d'Itàlia.

Els projectes ubicats a les regions de Friuli-Venezia Giulia i Puglia, anomenats Terzo, La Manganizza i Galatone, comptaran amb seguidors solars SF7, el seguidor dos en vertical (2P) de Soltec més avançat del mercat, ha informat la companyia en un comunicat. Per part seva, el projecte Sugherotorto, ubicat a la regió de Sicília, comptarà amb el seguidor SFOne, seguidor 1P de doble fila de la companyia amb una estructura de menor altura que ajuda a reduir l'impacte visual de les plantes al mateix temps que maximitza eficiència energètica.

La construcció d'aquestes plantes fotovoltaiques suposarà la instal·lació de 1.142 seguidors solars i 87.862 mòduls fotovoltaics. A més, la posada en marxa evitarà l'emissió a l'atmosfera d'aproximadament 91.000 tones de CO2 i produirà l'energia necessària per abastir unes 7.700 llars.

"Estem encantats d'anunciar aquest acord amb Renantis a Itàlia. Aquest pas reflecteix el nostre compromís compartit d'impulsar l'adopció d'energies netes i eficients a tot el món. Aquesta associació al país ens permetrà no només contribuir al creixement de la indústria solar, sinó també aportar solucions concretes al compromís d'Itàlia amb un futur energètic sostenible", ha declarat Raúl Morales, CEO de Soltec.

Últimas noticias