Siemens i BioNTech amplien la seva col·laboració per produir vacunes contra la Covid-19

Han acordat intensificar la seva col·laboració per a la ràpida expansió i creació de la producció

Per

Bolsamania | 28 jun, 2021

BioNTech i Siemens han acordat ampliar la seva cooperació estratègica i intensificar la seva col·laboració per a la ràpida expansió i creació de la producció de la vacuna de la Covid-19, segons han informat aquest dilluns a través d'un comunicat.

En el marc d'aquesta cooperació, Siemens proporcionarà les últimes tecnologies d'automatització i digitalització per als centres de producció de BioNTech, com a programari de disseny, simulació i enginyeria, així com tecnologia de control de processos.

BioNTech ha expressat el seu desig d'establir nous centres de producció a tot el món, basant-se en la planta de Marburg i en la seva tecnologia, començant per una instal·lació de producció a Singapur. En Marburgo, en tan sols cinc mesos, BioNTech ha convertit una planta existent en una instal·lació de producció de vacunes amb el suport de la tecnologia de Siemens.

"Siemens i BioNTech han col·laborat amb èxit durant anys. BioNTech va ser una de les primeres empreses, juntament amb Pfizer, a treure a mercat una nova vacuna d'ARNm. Les nostres tecnologies i la nostra llarga experiència els han ajudat a transformar la seva planta de producció en tan sols cinc mesos en lloc d'un any. Ara volem traslladar aquest èxit a altres centres de producció, perquè les vacunes Covid-19 estiguin disponibles al més aviat possible a tot el món", ha afirmat el membre de Consell d'Administració de Siemens AG i director general de Digital Industries, Cedrik Neike.

Últimas noticias