Siemens Gamesa ven 10 aerogeneradors a Capital Energy per al parc La Herrada

Situat a Castella-La Manxa, comptarà amb una potència de 51 MW

Per

Bolsamania | 14 des, 2022

Siemens Gamesa ha tancat amb Capital Energy un contracte de compravenda per a l'adquisició de 10 aerogeneradors per al parc eòlic La Herrada, de 51 megawatts (MW) de capacitat. Segons ha informat Capital Energy, serà el primer projecte del grup a Castella-La Manxa amb aquesta tecnologia i està previst que arrenqui el febrer del 2023.

Segons la companyia, la potència unitària d'aquestes turbines és de 5,2 MW i seran lliurades d'aquí a un any. En paral·lel, Capital Energy i Siemens Gamesa han signat un acord de servei postvenda complet per a la monitorització i el manteniment preventiu i correctiu d'aquestes màquines per un període de 20 anys, ampliable cinc anys més més.

Per part de l'empresa, Juan José Sánchez, CEO de Capital Energy, ha assenyalat que “és una satisfacció per a nosaltres poder segellar un contracte tan rellevant amb un dels subministradors de turbines eòliques més importants del món”.

“Aquest nou acord amb Siemens Gamesa, que estic segur que preludia molts altres que han de venir, representa una nova fita en el compliment del nostre pla de negoci, amb què seguim promovent una transició energètica ecològica i justa”, ha afegit.

Per la seva banda, Paulo Soares, CEO de Siemens Gamesa, destaca que aquest contracte “reforça la relació especial que tenim amb un dels actors més actius i de més creixement al sector eòlic a Espanya”. "Estem encantats de treballar amb ells per contribuir a la transició energètica a Espanya, un mercat amb uns objectius de descarbonització molt ambiciosos en què som líders, amb una quota de mercat superior al 50%", ha afegit.

Últimas noticias