Siemens Gamesa tanca cinc comandes per al subministrament de 52 MW a Alemanya
Tots els projectes inclouen contractes d'operació i manteniment durant els propers 20 anys
- Siemens Gamesa compta amb unes 1.700 turbines costeres instal·lades a Alemanya
- En castellano: Siemens Gamesa cierra cinco pedidos para el suministro de 52 MW en Alemania
Siemens Gamesa Renewable Energy ha signat cinc nous comandes a Alemanya per al subministrament de 20 aerogeneradors amb una potència total de 52,3 megawatts (MW), ha informat la companyia.
El primer dels projectes, situat a l'estat de Brandenburg, contempla l'ampliació d'un parc ja existent amb deu noves turbines 'SG 2.1-114' per a la companyia Getproject, que entraran en funcionament aquest any.
Tots els projectes inclouen contractes d'operació i manteniment durant els propers 20 anys
Així mateix, el fabricant ha tancat dos projectes amb el promotor alemany Wind-projekt, al qual subministrarà 3 turbines 'SWT-3.2-113' per al parc Papenhagen (9,6 MW) situat al Nord-est d'Alemanya, i dos aerogeneradors del model 'SWT-3.15-142' i 'SWT-DD-142' per al parc Hof Tatschow, situat en aquesta mateixa regió.
La quarta comanda per al grup ha estat signat amb Energiekontor, un dels principals promotors renovables d'Alemanya, i contempla la instal·lació de quatre aerogeneradors 'SWT-3.2-113' (12,8 MW de potència total) al parc de Hemelingen, ubicat a Bremen.
Per poder complir amb els requisits de trànsit aeri, Siemens Gamesa instal·larà dues turbines amb torres de 115 metres d'altura i dues més de 92,5 metres. Finalment, la companyia nascuda de la fusió de Gamesa amb la divisió eòlica de Siemens subministrarà una turbina 'SWT-3.6-130' per al parc de Mutzschen, a l'Estat de Sajonia.
Tots els projectes inclouen contractes d'operació i manteniment durant els propers 20 anys i combinen diferents models d'aerogenerador per adaptar-se als requisits dels clients en cada projecte. A l'actualitat, Siemens Gamesa compta amb unes 1.700 turbines costeres instal·lades a Alemanya, amb una potència total de 2,2 gigawatts (GW).