Siemens Gamesa subministra 42 aerogeneradors a la Xina

Es tracta del segon encàrrec per part del productor d'energia TBEA

Per

Europa Press | 04 oct, 2019

El fabricant de turbines eòliques Siemens Gamesa subministrarà un total de 42 aerogeneradors per a un parc eòlic de 200 megawatts (MW) a la Xina. En concret, s'hi instal·larà turbines 4.X, de 4,8 MW de potència unitària cadascuna, per al productor local independent d'energia Xinjiang TBEA. Es tracta de la primera comanda d'aquest model a la zona nipona, segons ha informat la companyia aquest divendres.

A més de la instal·lació de les turbines, Siemens Gamesa prestarà els serveis d'operació i manteniment durant un període de cinc anys. Amb aquest nou encàrrec, la companyia espanyola ja suma dues comandes amb TBEA. El parc eòlic està ubicat a la ciutat de Changji, a la regió de Xinjiang, al Nord-oest de la Xina, i la seva posada en marxa està prevista per abans de finals del 2020.

El conseller delegat de Siemens Gamesa, Richard Paul Luijendijk, va destacar al comunicat que, després de l'acord assolit a principis d'any amb TBEA per al subministrament de turbines 3.X, "aquesta nova comanda reflecteix la confiança del client en els productes i tecnologies de Siemens Gamesa, i en la nostra capacitat per dur a terme l'execució de projectes i bregar amb una logística complexa".

Siemens Gamesa continua amb la seva expansió per la Xina, on és present des de fa més de 30 anys, i la seva presència a Àsia Pacífic s'estén a Vietnam, Japó, Corea del Sud, Indonèsia, Filipines, Tailàndia, Austràlia i Nova Zelanda, on ja hi ha instal·lat més de 7,9 gigawatts (GW).

Últimas noticias