Siemens Gamesa entra a Rússia amb un contracte per subministrar 90 MW a Enel

L'empresa basca aconsegueix la seva primera comanda a Rússia

Per

Europa Press | 05 oct, 2018

Actualitzat : 15:31

Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) ha aconseguit la seva primera comanda a Rússia amb Enel Russia, un dels productors independents d'energia (IPP) del país, per al subministrament de 90 megawatts (MW).

En concret, aquesta comanda forma part de l'acord preliminar signat pel fabricant d'aerogeneradors amb Enel el 2017 per al subministrament de 291 MW a dos parcs eòlics a Rússia.

L'abast de l'acord inclou el lliurament, instal·lació i serveis d'operació i manteniment de 26 aerogeneradors 'SG 3.4-132' al parc eòlic d’Azovskaya, situat al Sud de Rússia, la posada en funcionament de la qual està prevista per al 2020.

El projecte contribuirà als objectius del país per desenvolupar els recursos locals d'energia renovable, així com per a la promoció d'una indústria eòlica local. Part dels components de les turbines s'adquiriran i s'acoblaran localment, cosa que complirà amb els requisits de localització.

El conseller delegat 'Onshore' per al Nord d'Europa i Orient Mitjà de Siemens Gamesa Renewable Energy, Steven Pryor, s’ha mostrat satisfet per aquest contracte i ha assenyalat que es produeix en paral·lel amb "el treball actual de localització de l'acoblament de les navetes i la recerca de components locals".

Últimas noticias