Siemens Gamesa aconsegueix una comanda de 89 turbines a Països Baixos

Amb una potència nominal total de 380 MW

Per

Europa Press | 02 oct, 2019

Siemens Gamesa Renewable Energy ha obtingut la comanda ferma de Windpark Fryslân per a la construcció del projecte eòlic en mar oberta Fryslân, situat a la regió Frisia dels Països Baixos, amb una potència nominal total de més de 380 MW.

Aquesta comanda inclou el subministrament i instal·lació de 89 turbines del model SWT-DD-130 i un contracte de servei per un període de 16 anys, segons ha informat aquest dimarts la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El parc eòlic de mar oberta estarà plenament operatiu el 2021.

La companyia ha obtingut aquesta comanda a través de la seva filial holandesa Siemens Gamesa Renewable Energy en el consorci format amb Van Oord, després d'haver estat seleccionat com a subministrador preferent.

Des d'un aspecte tècnic, l'analista de Bolsamanía J.M. Rodríguez assegura que "és vital que els mínims d'agost es respectin".

Qualsevol possibilitat que "el títol intenti construir algun tipus de figura de volta que posi fre a les caigudes passa perquè sí o sí es respectin els mínims d'aquest estiu als 11,70 euros", postil·la.

Finalment, Rodríguez recorda que el títol es deixa un 13% des dels seus màxims aconseguits el passat mes de setembre sobre el parquet. Recentment, la companyia es va adjudicar un altre contracte als EUA per subministrar 95 MW en territori nord-americà.

Últimas noticias