Santander llança One Trade Multinacionals per facilitar a les empreses la seva gestió

La plataforma ofereix als clients una visió global dels seus comptes en un únic lloc i en temps real

Per

Bolsamania | 22 jun, 2023

Santander llança a Espanya el seu nou servei One Trade Multinacionals, una nova plataforma de gestió de tresoreria adreçada a empreses amb presència internacional que els ofereix una visió unificada de les seves filials al món.

Ja està disponible amb informació dels comptes en temps real per a les empreses espanyoles amb filials al Regne Unit, Polònia, Portugal, Mèxic i Brasil amb comptes a Santander. També ofereix la possibilitat de veure els comptes de qualsevol altre banc del món.

Arribarà el 2023 i 2024 a més geografies Santander com Xile i Estats Units.

El nou servei, operat per PagoNxt, és accessible des de la banca en línia de Santander sense necessitat de contrasenyes addicionals i compta amb un procés d'activació simplificat que redueix els temps d'implementació i configuració.

One Trade Multinacionals permet una configuració centralitzada d'atribucions i autoritzacions a usuaris, de manera senzilla i personalitzada. L'empresa matriu pot accedir en temps real a la informació financera i als comptes de les seves filials a altres bancs del grup Santander al Regne Unit, Polònia, Portugal, Brasil i Mèxic i properament altres països Santander. Els comptes d'altres bancs de la resta del món també estan integrats a la plataforma, de manera que la visió de l'empresa sigui global i completa.

Últimas noticias