Santander: Berenberg millora previsions i preu després dels seus resultats fins al juny

Fixa el nou valor teòric de l'entitat càntabra en 4,10 euros per acció

Per

Bolsamania | 27 jul, 2023

Els experts de la companyia alemanya Berenberg han elevat el preu objectiu de Santander després de millorar les previsions. Així, han incrementat l'estimació de BPA (benefici per acció) a curt termini al voltant d'un 6%, "en part a causa de la impressió del segon trimestre i de més ingressos i menors pèrdues creditícies". Així, ara situen el preu objectiu en 4,10 euros des dels 4,00 euros, alhora que reiteren el consell de mantenir.

Berenberg ha pres aquesta decisió després de conèixer els comptes del primer semestre i del segon trimestre de l'entitat publicats ahir, períodes durant els qualsl banc va guanyar un 7% més i un 14% més, respectivament.

Santander va pujar aquest dimecres amb ganes a la borsa després de publicar aquestes xifres, encara que Berenberg diu que els seus resultats del segon trimestre van ser només "modestament millors del previst". Tot i això, ha agradat especialment la perspectiva que encara no s'ha vist el sostre del marge d'interessos (NII), cosa que no es preveu fins a mitjans del 2024, destaquen aquests analistes.

A més, diuen que la qualitat dels seus actius continua evolucionant millor del que s'esperava inicialment, tot i que reconeixen que és probable que l'acumulació de capital continuï sent limitada.

"Amb les accions cotitzant en 6,2 vegades, el nostre BPA estimat per al 2024, un 5% de descompte enfront del sector (enfront d'un 10% de descompte mitjà a llarg termini), creiem que està valorat de manera justa", indiquen.

Últimas noticias