Samsung planeja acomiadaments que afecten fins al 30% de la plantilla en diverses divisions

El pla s'implementarà a finals d'aquest any i afectarà Amèrica, Europa, Àsia i Àfrica

Per

Bolsamania | 12 set, 2024

Actualitzat : 11:22

Samsung Electronics està planejant retallar fins al 30% de la plantilla en diverses divisions a nivell global. El pla s'implementarà a finals d'aquest any i afectarà els treeballadors d'Amèrica, Europa, Àsia i Àfrica.

Segons informacions de Reuters, la companyia ha donat instruccions a les seves filials a tot el món perquè redueixin el personal de vendes i màrqueting en aproximadament un 15% i el personal administratiu, fins a un 30%.

Tot i això, encara no es coneix amb claredat el nombre concret de persones que seran acomiadades ni quins països i unitats de negoci seran els més afectats.

Aquests plans d'acomiadaments tenen lloc en un moment en què Samsung s'enfronta a una pressió creixent en les seves unitats clau, que pateixen una desacceleració de la demanda mundial de productes tecnològics.

Segons l'empresa, aquests ajustaments d'ocupació són rutinaris i es fan amb l'objectiu de millorar l'eficiència operativa. De fet, alguns països ja han començat a executar les retallades de plantilla. A l'Índia, per exemple, es podrien veure afectats fins a 1.000 llocs de treball i alguns treballadors han començat a rebre paquets d'indemnització.

Mentrestant, a Corea del Sud, on té la seu, la companyia està vivint una vaga de treballadors que n'exigeixen salaris més alts.

Últimas noticias