Samsung espera un 78% menys de benefici al tercer trimestre, però millora el previst

La guia oferta per la companyia és lleugerament superior a les expectatives dels analistes

Per

Bolsamania | 11 oct, 2023

Samsung Electronics ha avisat aquest dimecres que espera una caiguda del 78% en el benefici operatiu del tercer trimestre, però els seus títols pugen més d'un 3% a la borsa, ja que la guia de previsions oferta per la companyia és lleugerament superior a les expectatives dels analistes.

El gegant sud-coreà espera, a més, que els ingressos assoleixin aproximadament 67 bilions de wons sud-coreans (50.020 milions de dòlars) per al tercer trimestre, mentre que el benefici operatiu se situarà en aproximadament 2,4 bilions de wones.

Unes xifres força allunyades de les collides durant el mateix període fa un any. Cal recordar que al tercer trimestre de l'exercici anterior Samsung va aconseguir 76,78 bilions de wons en vendes i 10,85 bilions de wons de benefici operatiu.

En comparació amb el trimestre anterior, però, la guia que ha ofert la companyia reflecteix un augment de l'11,5% respecte a la xifra d'ingressos del segon trimestre de 60,01 bilions de wons, i més del triple dels 670.000 milions de wons en guanys operatius.

Les xifres avançades per Samsung han superat les previsions del consens, que esperaven un benefici operatiu de 2,3 bilions de wons per al tercer trimestre, una disminució interanual del 78,7%. Així mateix, els analistes projectaven que els ingressos ascendissin fins als 67,8 bilions de wones, una caiguda de l'11,6%.

Aquest és el motiu de la pujada a la borsa de les accions de la companyia. De fet, Samsung ha estat el millor del Kospi de Corea del Sud, impulsant l'índex a liderar els guanys a Àsia.

Últimas noticias