Sacyr presumeix del Canal de Panamà i el posa com a exemple de la capacitat de la companyia

L'obra s'inaugurarà el proper 26 de juny al país llatinoamericà

Per

Bolsamania | 29 mar, 2016

Actualitzat : 13:06

El president de Sacyr, Manuel Manrique, considera que l'ampliació del Canal de Panamà, que s'inaugura el proper 26 de juny, constitueix 'un exemple del que l'enginyeria espanyola és capaç de fer, superant totes les dificultats'.

Sacyr lidera el consorci d'empreses que al juliol de 2009 va obtenir un dels majors projectes d'enginyeria civil de la història.


El president de Sacyr va destacar que la propera posada en marxa del nou joc de rescloses del Canal "repercutirà grans beneficis al Panamà i a tota la regió". "Es tracta d'una obra emblemàtica, un exemple del que l'enginyeria espanyola és capaç de fer, superant totes les dificultats", va subratllar Manrique en declaracions recollides per Europa Press.


Per a Sacyr, l'obra "permetrà" l'empresa abordar "nous reptes de futur", va assegurar el seu president en la seva intervenció en un acte amb l'ambaixador de Colòmbia a Espanya, Alberto Furmanski.


Sacyr lidera el consorci que ultima la construcció de l'ampliació del Canal, que completen la italiana Impregilo, la belga Jan de Nul i la local Cusa.

Últimas noticias