Sacyr ofereix convertir obligacions convertibles en accions ordinàries

Fins a 35 milions d'accions estaran disponibles per a l'operació

Per

Bolsamania | 06 nov, 2023

Sacyr ha ofert als tenidors de les seves obligacions convertibles per valor de 175 milions d'euros que exerceixin la conversió d'aquestes obligacions "en accions ordinàries". Aquestes obligacions van ser emeses l'abril de 2019 i tenen data de venciment l'abril de 2024.

Sacyr ha precisat que "fins a 35 milions d'accions ordinàries existents, totalment desemborsades, admeses a negociació a les Borses de Valors de Madrid, Barcelona, València i Bilbao, estaran disponibles per al lliurament en relació amb l'Oferta Incentivada".

El grup de concessions ha afegit que "no té previst emetre noves accions ordinàries en relació amb l'oferta incentivada". A més, podrà triar el pagament en accions, en efectiu o en una combinació d'ambdues a qui accepta l'oferta.

En aquest sentit, ha indicat que "qualsevol tenidor elegible per participar en l'Oferta Incentivada que hagi exercitat el seu dret de conversió de conformitat amb les Condicions", durant el període que comença el 6 de novembre i finalitza el 9 de novembre de 2023, "serà elegible per rebre un incentiu en efectiu de 3.250 euros per cada 100.000 euros d'import principal d'Obligacions respecte a les quals exerceixi el seu dret”.

Segons Sacyr, aquesta oferta "permet l'acceleració d'un dels principals objectius del Pla Estratègic 2021-2025, com és la reducció de deute net amb recurs".

L'operació també "reflecteix la solidesa financera de Sacyr, que avança el venciment d'aquest convertible". Per acabar, la companyia considera que "l'oferta incentivada reduirà la volatilitat borsària associada a aquest tipus d'instruments".

Últimas noticias