Sacyr es dispara un 9% després de superar previsions amb els seus resultats

Bankinter reitera el consell de 'compra', amb una valoració de 2,70 euros

Per

Bolsamania | 09 mai, 2017

Sacyr es dispara un 9% en borsa, fins als 2,44 euros per acció, després de presentar uns resultats del primer trimestre que han estat molt ben rebuts pel mercat, ja que han superat les previsions del consens.

Des de Bankinter, reiteren el consell de 'comprar' sobre el valor, amb un preu objectiu de 2,70 euros. Renta 4, per la seva banda, aconsella sobreponderar (afegir el valor en cartera) amb una valoració de 2,52 euros per títol.

Renta 4 destaca que els resultats han superat en un 3% les seves estimacions de vendes i en un 2% en EBITDA, mentre el benefici net s'ha situat en línia amb les seves previsions. Aquests experts observen "una evolució positiva en totes les àrees del grup".

"El deute net de la companyia se situa en 3.788 milions d'euros, fet que suposa un increment de l’1,6%, però cal destacar que encara hi estan inclosos 773 milions relatius a la participació de Repsol que ha estat amortitzada en la seva totalitat a l'abril".

Des de Bankinter, destaquen que les xifres operatives superen les previsions, sobretot amb un creixement de l'EBITDA del 39% a l'àrea industrial i el 23% en Serveis, "el que redueix la dependència del negoci de Construcció". Sobre aquest últim negoci, subratllen que s'ha produït un "punt d'inflexió", ja que els ingressos han pujat gairebé un 4% "després d'anys de descens per la menor activitat a Espanya".

A més, aquests experts consideren positiu l'augment del 9% a la cartera de comandes, cosa que "atorga més visibilitat al compte de resultats". Finalment, recorden que "Sacyr és menys vulnerable a la baixada del preu del petroli després de la contractació de derivats de cobertura sobre 3 paquets de 20, 30 i 72,7 milions d'accions de Repsol (el 100% de la seva participació) que el protegeixen del risc de caiguda de la cotització per sota dels 10,7 euros per acció, 11,9 euros i 10,9 euros, respectivament".

Últimas noticias