Sabadell inicia Puig amb consell de compra: "Companyia premium en un sector resilient"

El banc destaca les grans perspectives de creixement gràcies als seus 17 Love Brands

Per

Bolsamania | 10 jun, 2024

Els experts de Banc Sabadell han informat aquest dilluns que inicien la cobertura de la recent estrenada a borsa Puig (va saltar al Mercat Continu el 3 de maig passat) amb un consell de comprar i un preu objectiu de 28,7 euros. Atès que la companyia cotitza actualment als 25,84 euros, aquest preu suposa atorgar-li un potencial de pujada de l'11%.

El banc subratlla que Puig està posicionada al sector de bellesa amb grans perspectives de creixement gràcies al seu catàleg de 17 Love Brands (marques emblemàtiques, com Carolina Herrara, Nina Ricci, Paco Rabanne...). És "una companyia premium en un sector resilient", afirmen aquests experts.

Puig és present en Fragancias i Moda, Maquillatge i Cura de la pell, diversificada geogràficament i amb reduïda exposició a llicències, afegeix el banc.

"Estimem un creixement en vendes a una TACC (Taxa de Creixement Anual Composta) 2023-2028 al voltant del +9%, que podria ser complementat amb operacions corporatives (M&A), un dels drivers de creixement i de les seves fortaleses (clarament diferencial)", assenyalen des de Banc Sabadell.

"Iniciem cobertura amb un preu objectiu de 28,7 euros i uns múltiples implícits d'EV/EBITDA estimats per al 2024 al voltant de 18 vegades i PER 2424 estimat del voltant de 27 vegades (-17% i -29% respectivament enfornt del sector i -19% i -21% davant de l'Oréal)”.

Últimas noticias