Sabadell anuncia un pla de recompra de fins a 340 milions i un dividend de 3 cèntims

La retribució total a l'accionista corresponent al 2023 serà del 50% del benefici atribuït

Per

Bolsamania | 01 feb, 2024

Sabadell ha anunciat aquest dijous la posada en marxa, amb càrrec al resultat de l'exercici 2023, d'un programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar-lo mitjançant acord de reducció de capital social a proposar a la Junta General d'Accionistes, per un import màxim de 340 milions d'euros.

Amb aquest programa, el banc ha comunicat que proposarà a la Junta la distribució d'un dividend complementari de 3 cèntims d'euros bruts per acció amb càrrec als resultats de l'exercici 2023, que es pagarà en efectiu previsiblement al mes següent a la celebració de la Junta General.

Aquest dividend complementa el dividend a compte per un import de 3 cèntims d'euro bruts per acció, acordat pel Consell d'Administració el dia 25 d'octubre del 2023, i que es va abonar el 29 de desembre passat de l'any passat.

La retribució total a l'accionista, que combina el dividend en efectiu i el programa de recompra d'accions, corresponent a l'exercici 2023, és, per tant, equivalent a un 50% del benefici atribuït.

Últimas noticias