Repsol multiplica per dos els descomptes en combustibles fins al 15 d'octubre

Per ajudar els seus clients amb la pujada de setembre

Per

Bolsamania | 05 set, 2023

Repsol ha anunciat aquest dimarts que duplica els seus descomptes en combustibles "per ajudar els seus clients amb l'anomenada pujada de setembre". Des de demà i fins al proper 15 d'octubre, ambdós inclosos, la companyia multiplicarà per dos els descomptes que ofereix des del mes d'abril passat, quan va llançar els Plans Energies per estalviar.

D'aquesta manera, els clients que utilitzin Waylet com a mitjà de pagament poden acumular estalvis de fins a 40 cèntims d'euro per litre de combustible i fins a un 100% de l'import en recàrregues elèctriques als punts públics i estacions de servei de la companyia, depenent de les energies que tinguin contractades amb Repsol, ha detallat en una nota.

Així, la quantitat varia en funció del pla contractat:

Pla Cotxe: només per utilitzar Waylet, el client obté un estalvi de 10 cèntims d'euro per litre en carburant i un 6% de l'import de les recàrregues elèctriques a la via pública.

• Pla Cotxe i Llum: si a més de proveir té contractada una tarifa de llum, el client acumula un saldo de 20 cèntims d'euro per litre en carburant i el 100% de l'import de les recàrregues realitzades a qualsevol dels punts públics de Repsol.

• Pla Cotxe, Llum i Calefacció: sumant proveïment, electricitat i, a més, si té contractada una de les modalitats de calefacció que ofereix la companyia (gas natural, butà, propà i gasoil de calefacció), el client acumula un saldo de 30 cèntims d'euro per litre en carburant i el 100% de l'import de les recàrregues realitzades als punts públics de Repsol.

• Pla Cotxe, Llum, Calefacció i Solar: si a tota l'oferta energètica anterior el client té o afegeix la instal·lació de plaques solars d'autoconsum amb Solar360 o la connexió a una comunitat solar Solmatch, el client acumula un saldo de 40 cèntims d'euro per litre en carburant i el 100% de l'import de les recàrregues realitzades als punts públics de Repsol.

Segons defensa la companyia, amb aquest programa de plans per estalviar els usuaris "es beneficien també de tenir un únic proveïdor que cobreix totes les necessitats d'energia".

I remarca que els clients que comprin targetes regal a la secció 'Beneficis' de Waylet, o a través de l'àrea privada de repsol.es, de marques com Amazon.es, El Corte Inglés, AliExpress, Decathlon, IKEA, etc., poden sumar fins a un 40% de l'import de l'adquisició en saldo Waylet, que podran utilitzar en futurs pagaments, bé en estacions de servei i punts de recàrrega elèctrica, o a les factures de Repsol (llum i gas), en la compra de bombones de butà, comandes de gasoil, targetes de regal i en qualsevol dels més de 4.400 establiments adherits a la xarxa Waylet.

Últimas noticias