Repsol i Toyota España signen un acord per impulsar l'ús d'hidrogen renovable

En una primera etapa, l'objectiu és donar servei a flotes professionals

Per

Bolsamania | 20 jun, 2023

Repsol i Toyota España han signat un acord de col·laboració per impulsar l'ús d'hidrogen renovable per descarbonitzar el transport durant els propers anys.

A través d'aquesta aliança, Repsol i Toyota Espanya oferiran als seus clients una solució integral per a la mobilitat basada en hidrogen renovable, que inclou vehicles Toyota amb pila de combustible impulsats per hidrogen renovable disponibles al mercat espanyol des de l'any 2015 i actualitzats al seu darrera versió comercialitzada des de l'any 2021.

Aquests vehicles podran utilitzar alguna de les solucions de proveïment d'hidrogen en què treballa Repsol, a mida per a les necessitats de cada client.

Toyota i Repsol comparteixen la visió que el desplegament de la mobilitat basada en hidrogen s'impulsarà, en una primera fase, a través de flotes professionals, i s'anirà desenvolupant a mesura que maduri el mercat.

Per promoure aquest desplegament, els futurs clients que estiguin interessats a descarbonitzar les seves flotes de vehicles mitjançant els models de pila de combustible de Toyota, podran proveir l'hidrogen renovable a la xarxa de punts de subministrament que Repsol planeja instal·lar als principals corredors de mobilitat i logístics de la Península Ibèrica.

Últimas noticias