Renta 4 recomana "no acudir" a l'OPA d'Hines i Grupo Lar sobre Lar España

Considera que "el preu no valora prou" l'empresa

Per

Bolsamania | 15 jul, 2024

Renta 4 ha recomanat als accionistes de Lar España "no acudir" a l'OPA presentada sobre la totalitat de la companyia pel consorci format pel fons immobiliari Hines European Real Estate Partners III (HEREP III) i Grupo Lar (gestor d'actius de Lar Espanya), a un preu de 8,10 euros per acció.

"Considerem que el preu no valora prou Lar Espanya i mentre no podem descartar la possibilitat d'una oferta competidora, recomanem no acudir a l'OPA i mantenir les accions de Lar España", ha assegurat la companyia aquest dilluns a través d'un comunicat.

En concret, els analistes de Renta 4 apunten que "l'oferta no valora suficientment el negoci i els actius de la companyia, mentre que el preu de l'OPA se situa un 18% per sota" del seu preu objectiu, fixat als 9 ,85 euros per acció.

La companyia no descarta "la possible arribada d'una oferta competidora", ja que "hi ha cert marge de millora" enfront d'un preu ofert que troba "relativament insuficient".

"En aquest sentit, el focus principal es dirigiria a Vukile, principal accionista de Lar España i de Castellana Properties, socimi similar a Lar España amb què comparteix el mateix enfocament estratègic, i que posseeix una cartera d'actius retail complementària amb la de Lar", explica.

Tot i això, matisa, "l'oferta suposa una oportunitat de monetitzar la inversió en una 'small cap' de reduïda liquiditat que acumula a prop d'un +50% de revaloració en l'últim any (fins al preu de l'OPA i incloent-hi l'últim dividend pagat)".

A més, valora l'oferta com una "notícia positiva per la posada en valor parcial que suposa el llançament de l'OPA, així com per l'interès mostrat a Lar España tant pel capital d'un tercer, fins ara aliè a la companyia, com per el mateix gestor únic i exclusiu de la socimi (Grup Lar)".

Últimas noticias