Renta 4 eleva el preu a Amadeus: "Els seus objectius són atractius i assolibles"

Els experts de la companyia reiteren el consell de mantenir

Per

Bolsamania | 02 jul, 2024

Els estrategs de Renta 4 han elevat el preu objectiu que atorguen als títols d'Amadeus. En concret, han millorat la seva estimació fins als 68 euros per acció, des dels 64,5 euros anteriors, xifra que suposa un potencial de revaloració del 10%. Reiteren el seu consell de mantenir, i és que creuen que la companyia de tecnologia per al sector de viatges té uns objectius financers 2023/26 “atractius i assolibles”.

Amadeus, expliquen aquests analistes en un informe, treballa en un mercat que "ofereix oportunitats interessants", i és que la companyia és "líder mundial en sistemes de tecnologia per al sector de viatges, una activitat que representa al voltant del 9,1% del PIB mundial i que està previst que les seves expectatives de creixement el portin a augmentar aquesta quota fins a l'11,6% durant els propers 10 anys”.

Però, a més, també és líder en connectivitat. "El seu objectiu és seguir liderant la connectivitat de tot l'ecosistema del sector de viatges i està orientant les seves inversions per adaptar-se als canvis del mercat i desenvolupar la tecnologia del futur recolzant-se en les dues principals fortaleses", expliquen des de Renta 4.

I aquestes fortaleses són, diuen, “el coneixement del mercat i el seu lideratge tecnològic”. "Confiem en la capacitat d'Amadeus de continuar desenvolupant solucions diferencials, que cobreixin el procés de viatge de principi a fi i millorant l'experiència del client", apunten aquests estrategs.

Tot i que el més destacable és que Amadeus té uns objectius financers “atractius i assolibles”. Com assenyalen, “la directiva ha anunciat uns objectius financers 2023/26 atractius, que impliquen un nivell de creixement elevat”.

És a dir, la companyia planteja uns ingressos de +9,5%-12% TACC (Renta 4 n'estima un +10,7%), marges operatius ampliant-se (plans a nivell EBITDA incloent-hi els costos de migració al núvol) i també una forta capacitat de generació de caixa (3.900-4.200 milions d'euros) en un entorn intensiu en capex i mantenint una sòlida posició financera (deute net/EBITDA 1,0x/1,5x) i un payout del 40%-50%.

"Confiem en el compliment dels objectius i creiem que, a més, Amadeus podrà continuar fent adquisicions després d'haver reprès aquesta activitat aquest any", diuen els experts de Renta 4.

També han ajustat les seves estimacions d'ingressos en un -1% el 2024, +2,3% el 2025 i +4,6% el 2026, així com d'EBITDA gairebé +1 pp per als 3 anys i d'EBIT entre +0,7-1,5 pp, de manera que els marges operatius queden per sota de la previsió anterior.

Ara estimen un marge EBITDA per a aquest any del 38,6% (-1,4 pp enfront de l'anterior previsió i +0,7 pp respecte al 2023) i un marge EBIT per al 2024 del 29,9% (-1,1 pp respecte a l'anterior previsió i +4,5 pp enfront del 2023). "Estarem pendents de trobar punts d'entrada més atractius" a la companyia, conclouen.

Últimas noticias