Reig Jofre posa en marxa la seva ampliació de capital després d'executar un 'scrip dividend'

El 96,4% del seu capital social va optar per percebre noves accions

Per

Bolsamania | 09 oct, 2020

La companyia farmacèutica Reig Jofre durà a terme una ampliació de capital després de realitzar la retribució als seus accionistes sota la fórmula de dividend flexible.

La farmacèutica ha comunicat que el 96,4% del seu capital social va optar per percebre accions noves per paga de 'scrip dividend'.

En conseqüència, a data d'aquest divendres s'ha generat per conversió de drets d'assignació gratuïta, un total de 739.822 noves accions i, en conseqüència, el seu capital social s'ampliarà en 369.911 euros.

A més, indica que el 2,95% del capital social va sol·licitar la venda de drets a la societat, la qual cosa implicarà una distribució de dividend en efectiu per part de la societat per un import total de 87.654,09 euros. La liquidació d'aquest dividend en efectiu es va fer el 2 d'octubre de 2020.

Reig Jofre indica que sol·licitarà l'admissió a cotització de les referides 739.822 accions noves a atribuir a aquells accionistes que han optat pel bescanvi de drets per accions noves dins de l'operació de dividend flexible. En aquest sentit, l'adjudicació d'aquestes accions i la seva admissió a cotització està previst que es faci durant la segona quinzena del mes d'octubre.

Després d'aquest moviment, el capital social de Reig Jofre quedarà establert en 38,4 milions d'euros; representat en 76,8 milions d'accions ordinàries, d'un valor nominal de cinquanta cèntims d'euro (0,50) cadascuna d'elles.

.

Últimas noticias