Reig Jofre fulmina els preus objectius dels experts després de disparar-se un 70% en un mes

La gran pregunta ara és si resulta interessant entrar en la companyia

Per

Bolsamania | 22 jul, 2020

Laboratoris Reig Jofre està de moda. Una sessió sí i una altra també se situa al capdavant dels valors que més pugen del mercat espanyol, i cada dia desperta més interès entre uns inversors que tenien bastant oblidat aquest títol tan estret. Des que es va saber que produirà 700 milions de dosis de vacunes contra la Covid-19 a les seves instal·lacions, fa just un mes, la companyia es dispara un 70%, passant de cotitzar a 2,980 euros a superar els 5 euros.

Atès que és una empresa petita, són molt pocs els analistes que la cobreixen. Només Solventis i Bankinter la segueixen, segons informa la seva pàgina web. Els primers van confirmar al maig el seu preu objectiu de 3,92 euros i els segons van fer el mateix en 3,80 euros. Reig Jofre ha arrasat aquests nivells després de les últimes notícies relacionades amb les seves activitats vinculades a la pandèmia.

La pregunta ara és si interessa comprar un valor com Reig Jofre o no. "Hi ha títols que per a mi no té sentit comprar, i és el cas d'aquest. Una cosa que puja un 200%... no té sentit. O hi entrem quan cal o ens quedem quietons. Aquest tren ja ha passat i jo no hi pujo", assenyala José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

En la mateixa línia es pronuncia César Nuez, expert de Bolsamanía i responsable de Trader Watch. Reig Jofre és un títol que no li inspira confiança i, encara que per tècnic ja no té resistències importants fins als màxims de 2015, 8,76 euros, la veritat és que, amb un valor així, pot passar de tot. És excessivament arriscat, adverteixen els analistes de Bolsamanía.

A més dels seus plans relacionats amb la producció de vacunes, Laboratoris Reig Jofre va anunciar al maig l'inici d'un assaig clínic per avaluar l'eficàcia del complement alimentós Manremyc en la reducció de la incidència de la infecció del coronavirus i, en cas de sofrir infecció, demostrar que es pot reduir la malaltia. A més, i ja en un altre àmbit, la setmana passada va comunicar que s'alia amb la biotecnològica sevillana Vaxdyn per al desenvolupament d'una nova vacuna multivalent contra infeccions bacterianes greus que podria prevenir les pneumònies resistents al tractament amb antibiòtics en pacients de grups de risc.

Els responsables de l'empresa són conscients del bon moment que estan vivint i volen alimentar-lo. Cal subratllar que, des dels mínims de març, la companyia s'ha disparat un 180%.

Reig Jofre publica els seus resultats del segon trimestre aquest dijous, coincidint amb la celebració de la Junta General d'Accionistes. Després de la publicació dels comptes del primer trimestre, i a causa de l'impacte positiu derivat de la Covid, Solventis va elevar el seu preu objectiu fins a aquests 3,92 euros (des dels 3,66 euros previs). Al mateix temps, va actualitzar les seves projeccions financeres de la farmacèutica, incrementant la facturació i millorant el marge d'explotació "tenint en compte el creixement experimentant per la necessitat de productes essencials (amb menys marge) derivat de la situació de la Covid-19 i el bon funcionament dels productes de la línia mèdica d'artrosi (amb més marge)".

Últimas noticias