Reig Jofre distribuirà 3.530.000 a través del dividend flexible, amb un 'pay out' del 62%

El pagament de l'efectiu en virtut del compromís de compra es preveu per al proper 28 de juny

Per

Bolsamania | 04 jun, 2021

Reig Jofre distribuirà fins a 3.530.000 en efectiu a través del seu dividend flexible, amb un 'pay out' del 62% sobre el resultat de 2020 consolidat. El consell d'administració de la companyia ha acordat les condicions d'execució de l'augment de capital alliberat segons la fórmula d''scrip dividend' o dividend flexible.

Aquesta fórmula permet als accionistes, que així ho desitgin, rebre accions alliberades de la societat sense limitar la seva possibilitat de percebre en efectiu un import equivalent al pagament del dividend, podent ser la seva opció total o parcial.

Així, l'import total en efectiu a distribuir per la societat ascendirà a un màxim de 3,53 milions d'euros, import subjecte al nombre de drets de subscripció preferent que la societat recompri els seus accionistes.

De la mateixa manera, el nombre màxim d'accions noves a emetre en l'execució de l'augment de capital mitjançant el qual s'instrumenta el dividend opcional en accions o efectiu ha quedat fixat en 645.397 accions, un increment del 0,84% del capital de la companyia, per un import nominal total de 322.698,50 euros, amb càrrec a reserves.

El nombre definitiu d'accions a emetre i la corresponent xifra en quant s'augmenti definitivament el capital social dependrà del nombre de drets de subscripció preferent que finalment siguin objecte de conversió en accions.

El pagament de l'efectiu als accionistes que hagin optat per rebre la totalitat o part del dividend en efectiu en virtut del compromís de compra es preveu inicialment per al proper 28 de juny.

Així mateix, la data prevista per a l'inici de la contractació ordinària de les noves accions creades en virtut de l'augment de capital es preveu inicialment per al dia 19 de juliol.

El consell d'administració de Reig Jofre ha designat el Banc de Sabadell com a entitat agent de l'emissió.

Últimas noticias