Reddit es dispara: s'associa amb OpenAI per entrenar ChatGPT amb el seu contingut

OpenAI també es convertirà en soci publicitari de Reddit

Per

Bolsamania | 17 mai, 2024

Reddit es dispara un 15% a Wall Street després d'anunciar un acord amb OpenAI que permetrà al fabricant de ChatGPT utilitzar el contingut de la companyia de xarxes socials per entrenar els models d'intel·ligència artificial (IA).

En aquest sentit, OpenAI portarà les publicacions de Reddit a ChatGPT i altres nous productes, ajudant els usuaris a descobrir i interactuar amb les comunitats de la plataforma.

Per fer-ho, l'empresa d'IA accedirà a l'API de dades de Reddit, que proporciona contingut únic, estructurat i en temps real, i propiciarà que les eines d'intel·ligència artificial d'OpenAI comprenguin i mostrin millor el contingut de Reddit, especialment sobre temes recents.

Aquesta associació també donarà lloc al fet que Reddit ofereixi noves funcions impulsades per IA a redditors i mods, ja que es basarà en la plataforma de models d'IA d'OpenAI per fer realitat la seva poderosa visió.

A més, OpenAI es convertirà en soci publicitari de Reddit.

"Estem encantats d'associar-nos amb Reddit per millorar ChatGPT amb informació única, oportuna i rellevant, i explorar les possibilitats per enriquir l'experiència de Reddit amb funcions impulsades per IA", ha afirmat Brad Lightcap, director d'operacions d'OpenAI.

Per la seva banda, Steve Huffman, cofundador i conseller delegat de Reddit, ha assenyalat que "Reddit s'ha convertit en un dels arxius oberts més grans d'Internet de converses humanes autèntiques, rellevants i sempre actualitzades sobre qualsevol tema. Incloure'l a ChatGPT reafirma la nostra creença en una Internet connectada, ajuda les persones a trobar més del que busquen i ajuda noves audiències a trobar una comunitat a Reddit”.

Reddit ha remarcat que creu que la privadesa és un dret i, en línia amb aquesta creença, ha publicat recentment la seva política de contingut públic per ajudar a brindar a les comunitats, desenvolupadors i investigadors una millor idea de com pensa la companyia sobre l'accés al contingut públic i les proteccions que haurien d'existir per als usuaris.

Aquesta associació és consistent amb altres acords de contingut i no canvia els Termes de l'API de dades de Reddit o els Termes per a desenvolupadors, que estableixen que el contingut al qual s'accedeix a través de l'API de dades de Reddit no es pot utilitzar amb finalitats comercials sense l'aprovació de Reddit. "L'accés a l'API continua sent gratuït per a ús no comercial per sota del nostre llindar publicat", ha dit l'empresa de xarxes socials.

Últimas noticias