RBC millora el preu objectiu dels títols de Repsol fins als 20 euros després dels resultats

Suposa un increment d'un euro

Per

Bolsamania | 28 jul, 2023

RBC ha decidit millorar el preu objectiu de les accions de Resol fins als 20 euros, des dels 19 que estimava anteriorment, després que la petroliera publiqués els seus resultats, ja que espera que "els marges de refinació s'enforteixin a curt termini".

"A més, la posada en marxa de la planta de biocombustibles C-43 més endavant l'any hauria de generar guanys addicionals a mesura que avancem cap al 2024, i això es reportarà efectivament com una prima per a l'indicador de marge de refinació", destaca RBC.

De les xifres de la companyia destaca que "després d'una actualització comercial relativament suau, Repsol va reportar forts números, mentre que també apunta a àrees de guanys per al 2024 que poden no ser considerades pels analistes actualment".

"Esperem que el sentiment canviï amb la direcció dels marges de refinació a curt termini, i veure a l'alça els guanys a llarg termini amb una orientació per al 2023 que semblen estar ben recolzada", afegeix.

D'aquesta manera, a RBC esperen ara una pujada del benefici per acció del 4% el 2023 i de 8% el 2024, "impulsada per una major producció i marges de refinació lleugerament més alts".

Últimas noticias