Rafael del Pino rep la condecoració com a comandant honorari de l'Ordre de l'Imperi Britànic

Va ser concedida el passat mes de juny per la Reina Isabel II

Per

Bolsamania | 14 des, 2022

Hugh Elliott, ambaixador britànic, ha fet entrega de la condecoració que la Reina d'Anglaterra, Isabell II, va concedir el passat mes de juny a Rafael del Pino, president de Ferrovial, com a comandant honorari de l'Ordre de l'Imperi Britànic.

La Reina Isabel II va atorgar a Rafael del Pi aquesta condecoració pels seus serveis al sector del transport i les infraestructures al Regne Unit. Aquesta distinció es va produir amb motiu de la celebració el mes de juny passat del seu jubileu de platí, després de complir 70 anys al capdavant de la Casa Reial britànica.

Ferrovial ha dut a terme nombrosos projectes al país entre els quals destaquen l'Elizabeth Line, que precisament rep el seu nom en honor a la reina, i que travessa Londres i el seu entorn metropolità d'est a oest i va ser inaugurada el mes de maig passat. Actualment la companyia continua desenvolupant el túnel de Silvertown, el túnel del clavegueram de Thames Tideway i un tram de l'Alta Velocitat ferroviària britànica HS2, entre d'altres.

Últimas noticias