Pujades destacades per a Colonial després d'una millora de valoració de Morgan Stanley

També eleva la seva recomanació fins a 'en línia amb el mercat'

Per

Bolsamania | 02 set, 2024

Actualitzat : 18:24

Immobiliària Colonial ha liderat les pujades a l'IBEX 35 aquest dilluns (+2,91%, 5,84 euros) després d'una millora de valoració de Morgan Stanley, que situa el preu objectiu en 6 euros per acció, des dels 5 euros previs, que suposa un potencial alcista del 6% sobre el tancament de divendres passat.

Els estrategs de la companyia també han revisat a l'alça la seva recomanació de la companyia des d'infraponderar fins a 'en línia amb el mercat', ja que considera que cotitza a nivells més d'acord amb els retorns previstos.

Cal destacar que l'empresa registrava entre el gener i el juny un benefici net de 85,9 milions d'euros, un increment del 125% respecte al mateix període del 2023.

Així mateix, els ingressos per rendes augmentaven un 5% durant els sis primers mesos de l'exercici i se situaven als 192 milions al tancament del juny. En aquest sentit, els ingressos per rendes a la cartera de París creixien un 14% en termes totals, impulsats pel "fort" increment del 7% en termes comparables, a causa d'"altes i increments de renda en els actius de Washington Plaza, #Cloud i Cézanne Saint Honoré, entre d'altres”.

PUJADA DE PREU OBJECTIU A MERLIN

Una altra socimi que ha vist com Morgan Stanley apuja el preu objectiu ha estat Merlin Properties, que ha avançat un 1,08% al selectiu després que els analistes hagin elevat la valoració fins als 12 euros per acció des dels 9,7 euros, que representa un potencial alcista addicional del 8% respecte al nivell amb què partia a la sessió d'aquest dilluns.

Durant el primer semestre de l'any, Merlin tornava a beneficis en guanyar un 132,8 milions d'euros, enfront de les pèrdues per valor de 47,5 milions registrades entre el gener i el juny del 2023.

Cal destacar, que després que el Banc Central Europeu (BCE) iniciés el seu cicle de baixades de tipus al juny, el mercat espera que aquest mes de setembre faci una nova retallada davant la moderació de la inflació. Aquests moviments estan resultant positius per als sectors més sensibles als costos de finançament, entre els quals hi ha el sector immobiliari.

Precisament, aquest dilluns, les immobiliàries de l'IBEX 35 no són les úniques protagonistes. I és que REA Group, el portal immobiliari líder d'Austràlia i propietat de Rupert Murdoch, estudia la compra de Rightmove, el lloc de classificats per a lloguer i venda més gran del Regne Unit, en una operació valorada en uns 5.700 milions de dòlars.

"REA confirma que està considerant una possible oferta en efectiu i accions per la totalitat del capital social emès i per emetre de Rightmove", ha comunicat l'australiana al mercat de valors del país. Després de conèixer-se la notícia, la companyia britànica es dispara a la Borsa de Londres un 23%.

Últimas noticias