Prosegur Cash registra un benefici de 60 milions d'euros, un 24% més

Les vendes de la companyia es van incrementar un 25% en relació al mateix període del 2016

Per

Bolsamania | 05 mai, 2017

Prosegur Cash ha presentat aquest divendres els seus primers resultats després del seu debut en borsa el 17 de març. Durant el primer trimestre ha registrat un benefici net atribuïble de 60 milions d'euros durant el primer trimestre de l'any, xifra que representa un creixement del 24% en relació al mateix període de 2016.

L'empresa ha precisat que aquests resultats exclouen l'impacte de les vendes a Prosegur Companyia de Seguretat de certs actius, contemplades dins del procés de sortida a borsa de la companyia. Si tenim en compte aquestes operacions, el benefici net consolidat de Prosegur Cash es va situar en 128 milions d'euros durant el primer trimestre.

Les vendes de Prosegur Cash es van incrementar un 25% en relació al mateix període de 2016, fins a sumar 487 milions d'euros. La companyia ha atribuït aquest augment de les seves vendes al seu "sòlid creixement orgànic", superior al 16% i l'efecte divisa positiu a la pràctica totalitat de les regions en les quals opera. També ha influït en el repunt trimestral de les vendes la generació de volums no recurrents en alguns mercats.

L'empresa ha destacat que els nous serveis de Prosegur Cash suposen ja un 8% en el 'mix' de vendes total de la companyia. Durant el primer trimestre, les vendes de nous productes van ascendir a 39 milions d'euros, un 56% més que el 2016.

Últimas noticias