Popular va guanyar 41 milions durant el primer trimestre

Torna a beneficis després de perdre 137 milions al tancament de març de 2017

Per

Bolsamania | 04 jul, 2018

Actualitzat : 17:22

Popular ha tornat a beneficis. L'entitat va guanyar el primer trimestre 41.190 milions d'euros, davant les pèrdues de 137 milions d'euros que va obtenir durant els tres primers mesos del passat exercici, abans que Popular fos resolt per les autoritats europees i posteriorment venut a Santander.

Des de llavors, l'entitat continua amb la seva activitat independent encara que integrada a Santander, que un cop es va convertir en propietari de Popular va començar un procés de sanejament. En el marc de la reestructuració, el banc que presideix Ana Botín va dur a terme un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que va afectar 1.100 treballadors de les xarxes comercials de les dues entitats.

El banc va registrar un marge d'interessos de 214.450 milions d'euros entre gener i març d'aquest any, alhora que el marge brut de Popular va arribar als 411.210 milions d'euros, d'acord amb les dades publicades aquest dimecres per l'Associació Espanyola de Banca (AEB), a la qual pertanyen Santander i Popular.

Per la seva banda, Santander va comunicar al mercat en el moment de la presentació dels seus resultats del primer trimestre que el seu benefici a Espanya va arribar als 455 milions d'euros, un 26% més que el que va registrar per les mateixes dates de l'exercici 2017.

Últimas noticias