Polèmica pel possible relleu de Paolo Vasile com a CEO de Mediaset Espanya

Pel que sembla, la marxa del conseller delegat, de 70 anys, ha estat consensuada

Per

Bolsamania | 18 oct, 2022

Polèmica pel possible relleu de Paolo Vasile com a CEO de Mediaset Espanya. Fonts properes a la cadena han aclarit que la marxa de Vasile com a conseller delegat de la companyia estava prevista i consensuada des de fa "molts mesos", cosa que "mostra que aquesta retirada no està relacionada amb el descens d'audiència de les últimes setmanes de Mediaset Espanya”.

Paolo Vasile farà 70 anys l'any que ve. En resposta als rumors sobre la seva sortida, Media For Europe (MFE), la matriu italiana controlada per la família Berlusconi i que actualment ostenta el 83% del capital, va haver d'emetre un comunicat en què assenyalava que "en relació amb els rumors apareguts avui a les principals webs de premsa espanyola, MFE declara que no hi ha cessament de Paolo Vasile com a conseller delegat de Mediaset España i que els resultats obtinguts per ell en 23 anys de gestió són únics i extraordinaris. i seguirà sent excel·lent".

El comunicat estava dirigit directament a una informació del diari El Mundo, en què es donava a entendre que la marxa de Vasile es devia a la caiguda de les audiències i que s'anunciaria als pròxims dies.

Tot i això, ni MFE ni Mediaset Espanya han confirmat la sortida del directiu, per la qual cosa la polèmica està servida de cara als pròxims dies.

Els experts de Banc Sabadell comenten que "encara que Vasile, que té 69 anys, va ser reelegit CEO aquest mateix mes de març, no seria una sorpresa que es retirés als propers mesos, una vegada realitzada l'OPA d'MFE (al mes de juliol passat) ) i la probable fusió de les dues companyies al proper any".

A parer seu, "la sortida de Vasile no tindria impacte significatiu en el preu de l'acció, encara que la seva tasca com a gestor (especialment pel costat de la gestió de la base de costos i adaptació del model per optimitzar la rendibilitat) ha estat reconeguda com a positiva pel mercat”.

Últimas noticias