PharmaMar i TTY Biopharm signen un acord per comercialitzar Yondelis a Taiwan, Hong Kong i Macau

PharmaMar conservarà els drets exclusius de producció

Per

Bolsamania | 09 jun, 2020

PharmaMar i TTY Biopharm Company han anunciat aquest dimarts un acord de llicència exclusiva per a la importació, ús, comercialització, venda i distribució del compost antitumoral d'origen marí Yondelis (trabectedina) a Taiwan, Hong Kong i Macau.

Segons els termes de l'acord, PharmaMar rebrà un pagament anticipat, no revelat, i també podrà rebre un ingrés addicional per assolir fites de regulació. PharmaMar conservarà els drets exclusius de producció, i vendrà el producte a TTY per a ús comercial i clínic.

Aquest nou acord arriba després de l'anunci el 26 d'agost de 2019, de l'acord signat amb Janssen Products LP (Janssen), pel qual PharmaMar va recuperar els drets de comercialització del producte a tots els països anteriorment llicenciats a Janssen, a excepció dels EUA, inclosos els drets a més de 40 països on la trabectedina ja ha estat aprovada.

A través del seu soci TTY a Taiwan, PharmaMar espera que els pacients tinguin més accés al tractament, una vegada que les autoritats sanitàries concedeixin el reemborsament complet de la trabectedina.

Trabectedina ja ha estat aprovat per les autoritats reguladores de Taiwan per al tractament del sarcoma de teixits tous. Ara, TTY sol·licitarà el reemborsament a l'Administració Nacional d'Assegurances de Salut (NHIA, National Health Insurance Administration). A Hong Kong, la trabectedina també està aprovada per al tractament de càncer d'ovari recurrent.

"El sarcoma és un tipus de càncer relativament rar, per la qual cosa les opcions de tractament són limitades per als pacients en estadi avançat; és el nostre compromís i dedicació proporcionar un millor accés al tractament als pacients que el necessiten. Per això, estem encantats de col·laborar mitjançant aquest acord amb un dels principals líders al camp de l'oncologia i l'hematologia de Taiwan", va dir Heiner Pieper, vicepresident de Desenvolupament de Negoci i Llicències de PharmaMar.

Amb l'anunci del nou acord de col·laboració, el director d'Operacions de TTY, el Sr. Chun Liang Shih, va dir: "La trabectedina es considera un estàndard de tractament per al sarcoma de teixits tous arreu del món. Estem molt contents de continuar proporcionant aquest important tractament als pacients de Taiwan, Hong Kong i Macau, amb un millor accés al producte. Sol·licitarem immediatament l'aprovació de preu i reemborsament a l'Administració Nacional d'Assegurances de Salut (NHIA) per assegurar-nos que els pacients percebin un reemborsament complet del tractament a Taiwan".

Últimas noticias