PharmaMar puja a la borsa després de sol·licitar a Suïssa comercialitzar la lurbinectedina

Per al tractament de pacients amb càncer de pulmó microcític

Per

Bolsamania | 20 jul, 2020

PharmaMar ha anunciat que ha presentat a l'Agència Suïssa de Productes Terapèutics l'"Autorització Temporal" per a la comercialització de la lurbinectedina per al tractament de pacients amb càncer de pulmó microcític després d'una teràpia prèvia basada en platí. Això l'està impulsant als mercats: a aquestes hores del dilluns els seus títols han pujat prop d'un 3%

Aquesta sol·licitud de registre es basa en les dades de l'assaig 'basket' de fase II amb lurbinectedina, en monoteràpia, per al tractament de càncer de pulmó microcític. Les dades, que van ser publicades a l'edició de maig de 2020 de The Lancet Oncology[1], van demostrar que en càncer de pulmó microcítico recurrent lurbinectedina va obtenir una Taxa de Resposta Global (ORR, Overall Response Rate) del 35% i una mitjana de la Durada de la Resposta de 5,3 mesos, segons l'avaluació de l'investigador (30% i 5,1 mesos respectivament, segons el mesurament del Comitè de Revisió Independent.

En determinades condicions, Suïssa concedeix una autorització temporal per posar a la disposició dels pacients al més aviat possible medicaments per al tractament de malalties que posen en perill la seva vida. Es tracta d'un procediment simplificat amb terminis generals més curts que els d'un procediment de registre estàndard. No ha d'haver-hi cap medicament alternatiu autoritzat o disponible a Suïssa. S'espera un benefici terapèutic important de l'ús del producte per al qual se sol·licita l'autorització.

Últimas noticias