PharmaMar i Key Oncologics signen un acord per comercialitzar lurbinectedina a l'Àfrica

Ja són 10 les aliances tancades arreu del món per a la comercialització del fàrmac

Per

Bolsamania | 12 set, 2023

PharmaMar ha anunciat aquest dimarts la signatura d'un acord de llicència amb Key Oncologics per a la comercialització i distribució de Zepzelca (lurbinectedina), el seu antitumoral d'origen marí per al càncer de pulmó de cèl·lula petita (CPCP), a Sud-àfrica, Namíbia, Zimbabwe, Moçambic, Suazilàndia, Lesoto i Botswana.

PharmaMar conservarà els drets exclusius de producció, mentre que Key Oncologics sol·licitarà l'aprovació per a la comercialització i tindrà dret a comercialitzar el producte en exclusiva. D'aquesta manera, s'amplia la relació comercial entre les dues companyies, que el 2020 ja van tancar una aliança comercial per a la venda i distribució de Yondelis a Sud-àfrica, Namíbia i Botswana.

Amb aquest acord, ja són 10 les aliances estratègiques signades per PharmaMar amb els seus socis arreu del món per a la comercialització de lurbinectedina. En paraules de Luis Mora, director general de les Unitats de Negoci d'Oncologia, Virologia i Identificació Genètica, aquest nou acord amplia les possibilitats dels pacients d'accedir a medicaments innovadors. Des de PharmaMar, amb una vocació d'empresa global, treballem mitjançant aliances amb socis estratègics per posar a disposició de metges i pacients les nostres teràpies”.

Per la seva banda, Magriet de Wet, directora General de Key Oncologics, s'ha "entusiasmat amb l'oportunitat que Zepzelca representa per a Key Oncologics i per als pacients amb CPCP a Sud-àfrica, Namíbia, Zimbabwe, Moçambic, Suazilàndia, Lesotho i Botswana. Aquesta fita ofereix una perspectiva apassionant per ampliar encara més la nostra cartera de productes i reforçar la nostra posició com a líders al mercat de l'oncologia als territoris esmentats. Esperem continuar col·laborant-hi durant molts anys”.

Últimas noticias