PharmaMar aprova el seu primer dividend després de l'èxit de la lurbinectedina

Segons ha informat a la CNMV

Per

Bolsamania | 18 jun, 2020

La junta general ordinària d'accionistes de PharmaMar ha aprovat el repartiment del seu primer dividend, que serà de 0,04 euros bruts per acció i es lliurarà el 30 de juny, després de l'èxit del seu fàrmac lurbinectedina als Estats Units per al tractament de càncer de pulmó.

Segons ha informat la farmacèutica espanyola a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el president, José María Fernández-Sousa, ha repassat totes les fites aconseguides per l'empresa des de l'última junta general del 26 de juny de l'any passat.

Tot ha canviat des de la junta de 2019. Si al juny de l'any passat cotitzava a menys de 2 euros per acció, aquest mateix dijous els seus títols són a punt d'arribar a 8 euros per acció. Això suposa una revaloració superior al 300% en plena crisi del coronavirus.

La principal raó que explica aquest ressorgiment de l'acció és l'acord de llicència en exclusiva aconseguit el mes de desembre passat amb Jazz Pharmaceuticals per a la distribució de la lurbinectedina per al càncer de pulmó microcític als Estats Units.

Aquest dilluns, a les portes de la celebració de la seva junta d'accionistes, l'Agència d'Aliments i Medicaments dels Estats Units (FDA, per les seves sigles en anglès) ha aprovat l'ús de lurbinectedina per al tractament de pacients amb càncer de pulmó microcític.

Últimas noticias