PacWest guanya liquiditat: ven una cartera de préstecs per 3.500 milions de dòlars

El banc regional travessa un període de dificultats després del col·lapse de Silicon Valley Bank

Per

Bolsamania | 26 jun, 2023

PACWEST BANCORP

02:00 01/12/23

  • 7,54
  • -2,71%-0,21
  • Max: 8,00
  • Min: 7,46
  • Volume: -
  • MM 200 : 9,74

PacWest Bancorp ha anunciat la venda d'una cartera de préstecs de finançament especialitzat valorats en 3.500 milions de dòlars a Ares Management. El moviment és un intent del banc regional d'augmentar la seva liquiditat després de les dificultats experimentades durant els últims mesos com a conseqüència del col·lapse de Silicon Valley Bank.

Segons ha informat Ares, la cartera consisteix en préstecs "d'alta qualitat, garantits per actius de diversos sectors i classes d'actius", com ara préstecs al consum, préstecs a petites empreses, drets de cobrament de multipropietat, préstecs per a automòbils, préstecs per a la finançament de fons i gestors d'actius, préstecs immobiliaris residencials i préstecs immobiliaris comercials.

Barclays va proporcionar finançament exclusiu a Ares en la transacció. Stephens va actuar com a assessor financer exclusiu de PacWest Bancorp a la transacció.

Després de conèixer aquest moviment, les accions de PacWest pugen amb força a la preobertura de Wall Street. Des del començament d'any, el valor s'ha deixat un 78% al mercat.

"Estem encantats d'ampliar i millorar la nostra actual cartera de crèdit alternatiu mitjançant aquesta adquisició estratègica d'una cartera d'alta qualitat de préstecs recolzats per actius", ha indicat Jeffrey Kramer, soci i gestor de cartera de crèdit alternatiu d'Ares.

Kramer ha destacat que la "llarga relació" d'Ares amb PacWest i la "capacitat del nostre equip per subscriure a través de nombroses classes d'actius i completar eficientment la transacció" van ser el que van posicionar Ares com l'escollit per dur a terme aquesta operació.

"El nostre equip és un líder establert en la provisió de solucions creatives i flexibles a les oportunitats d'inversió centrades en actius. La nostra escala, juntament amb un dels mandats més flexibles al mercat de crèdit privat avui dia, fa d'Ares Alternative Credit un soci ideal per a la comunitat bancària a mesura que optimitzen els balanços i enforteixen la seva posició financera", ha destacat Joel Holsinger, soci i codirector de crèdit alternatiu d'Ares.

Per part seva, Paul Taylor, president i CEO de PacWest Bancorp, ha assegurat que aquesta transacció "millorarà la nostra liquiditat i capital a mesura que continuem implementant la nostra estratègia anunciada per tornar a centrar-nos en la banca comunitària basada en relacions".

A principis de maig, PacWest va comunicar una sortida del 9,5% dels seus dipòsits, al voltant de 1.500 milions de dòlars, cosa que va provocar una important caiguda en la cotització borsària.

Últimas noticias