Otis torna a ajustar a la baixa el preu de l'OPA sobre Zardoya pel dividend

El preu es redueix fins a 6,86 euros per acció

Per

Bolsamania | 16 des, 2021

Grup Otis ha ajustat a la baixa el preu de l'OPA sobre el 49,99% de Zardoya Otis que no controla pel dividend a compte de 0,076 euros bruts per acció que aquesta última abonarà als seus accionistes el proper 10 de gener.

El preu de l'oferta es reduirà en aquest import de 0,076 euros per acció, de manera que, amb efectes a partir del 6 de gener de 2022, el preu d'oferta quedarà fixat en 6,86 euros per acció.

Cal recordar que al mes d'octubre passat es va anunciar un altre ajust a la baixa del preu original, situat als 7 euros, fins als 6,93 euros, pel dividend de 0,074 euros que es va abonar el dia 11 d'aquell mes.

Otis ha precisat que, d'acord amb els termes de l'OPA, si Zardoya Otis realitzés o declarés qualsevol altra distribució o dividends o reserves, devolució de capital o qualsevol altre tipus de distribució als seus accionistes, ja sigui ordinària o extraordinària, a compte o complementària, el preu de l'oferta es reduirà a una quantitat equivalent a l'import brut per acció de la distribució, sempre que la data de publicació del resultat de l'OPA als butlletins de cotització coincideixi o sigui posterior a la data exdividend.

Últimas noticias