Oryzon rep la "decisió de concessió" per a dues patents de vafidemstat al Japó

Per al tractament del TLP i el TDAH

Per

Bolsamania | 08 jul, 2024

Oryzon Genomics ha anunciat que ha rebut la comunicació de "Decisió de concessió" de l'Oficina de Patents Japonesa (JPO) per a dues sol·licituds de patent japoneses relacionades amb vafidemstat, l'inhibidor d'LSD1 d'Oryzon en desenvolupament clínic per al tractament de trastorns psiquiàtrics com el TLP i l'esquizofrènia.

"Es tracta de les sol·licituds de patent JP2021-556616, titulada Mètodes de tractament del trastorn límit de la personalitat, i JP2021-556629, titulada Mètodes de tractament del trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat utilitzant inhibidors de KDM1A com el compost vafidemstat. Les reivindicacions aprovades cobreixen l'ús de vafidemstat per al tractament del TLP i el TDAH, respectivament", ha detallat la companyia.

La biofarmacèutica ha explicat que la "decisió de concessió és una comunicació formal de la JPO que indica que la sol·licitud de patent ha aconseguit l'estat en què està llesta per a la seva concessió com a patent. Ambdues patents, una vegada concedides, no expiraran fins al menys 2040, excloent-ne possibles extensions de patent que podrien proporcionar protecció addicional. Oryzon té sol·licituds de patent corresponents en tràmit en altres importants mercats farmacèutics.

Oryzon ha rebut recentment també Decisions de concessió de les Oficines de Patents Europea i Coreana per a importants patents addicionals per a vafidemstat, que cobreixen el seu ús per al tractament de l'agressivitat i el retraïment social. Així mateix, s'ha concedit la palesa corresponent a Rússia.

"Estem molt satisfets d´haver obtingut la Decisió de concessió per a aquestes dues sol·licituds de patent japoneses, que reforcen encara més l'estratègia de protecció via múltiples capes que hem construït al voltant de vafidemstat", ha comentat Neus Virgili, Directora de Propietat Industrial d'Oryzon.

"La nostra creixent cartera de patents reforça la proposta de valor única de vafidemstat, ampliant de manera substancial la seva vida comercial en indicacions de l'SNC amb gran potencial de mercat com el TLP i el TDAH", ha declarat el Dr. Carlos Buesa, CEO d'Oryzon.

Últimas noticias