Openbank torna a baixar l'interès de les seves hipoteques a tipus fix i mixt

Situa la seva oferta hipotecària oferint un préstec a tipus fix des de l'1,15% TIN i tipus mixt des de l'1,05% TIN

Per

Bolsamania | 02 nov, 2021

Openbank ha tornat a reduir el preu de les seves hipoteques a tipus fix i mixt, consolidant-se com una de les opcions més competitives del mercat per a aquest segment de productes. Durant els darrers mesos, la modalitat a tipus fix ha continuat guanyant terreny entre els clients i ja suposa a prop d'un 70% de la nova producció hipotecària de l'entitat.

En el cas de la hipoteca fixa, els clients de l'entitat comptaran amb les opcions següents: un interès TIN des de l'1,15% (1,35% TAE) per a aquells que financin el seu habitatge fins a 15 anys; un 1,25% TIN (1,45% TAE) de 16 a 20 anys; un 1,30% TIN (1,49% TAE) de 21 a 25 anys i un 1,35% TIN (1,49% TAE) per a préstecs amb un termini d'entre 26 i 30 anys.

Pel que fa a la hipoteca mixta, aquest banc ofereix un préstec amb un tram fix durant els primers deu anys a l'1,05% TIN (1,25% TAE) per a hipoteques amb un termini inferior a 15 anys; a l'1,15% TIN (1,35% TAE) de 16 fins a 20 anys; a l'1,20% TIN (1,39% TAE) de 21 a 25 anys i l'1,25% TIN (1,44% TAE) entre 26 i 30 anys. A partir de l'any 11, l'interès del préstec se situa per a tots els casos a Euribor +0,49%, complint condicions de bonificació.

Aquestes condicions s'apliquen tant per a noves hipoteques com per a aquells clients que portin la hipoteca a Openbank. A més, aquelles persones que contractin un préstec fix de més de 150.000 euros i aportin els documents necessaris com a darreres nòmines, rebuts o el document d'identitat dels titulars abans de deu dies obtindran, addicionalment, una rebaixa de 0,05 punts sobre el preu habitual. En cas que, a més, sol·licitin la taxació (l'import de la qual es reemborsarà a posteriori) i la nota simple de l'habitatge en els següents deu dies rebran una bonificació de 0,05 punts addicionals més sobre el tipus d'interès nominal de la hipoteca.

En tots els casos, les seves hipoteques estan exemptes de comissions d'obertura, amortització parcial, subrogació o canvi de condicions. En uns minuts els clients poden obtenir una carta de preaprovació de la hipoteca sense necessitat d'obrir un compte a l'entitat fins a la seva formalització. La sol·licitud i els tràmits per a la contractació es poden realitzar totalment en línia amb el suport d'un gestor personal que acompanyarà el client en tot el procés fins a la signatura de la compra de l'habitatge. Els requisits per acollir-se a aquestes condicions són que els titulars domiciliïn una nòmina o pensió d'almenys 900 euros per persona i contractin una assegurança de llar amb Openbank.

Últimas noticias