Opdenergy transfereix sis projectes de la transacció amb Bruc Energy de 384MW

Amb aquesta operació, l'entitat ha transferit un total de 662 MW

Per

Bolsamania | 22 des, 2022

Opdenergy ha formalitzat la transferència de sis projectes addicionals que sumen una capacitat de 384MW a Bruc Enerrgy, dins de l'àmbit de la transacció signada entre les dues entitats l'agost del 2021, segons ha notificat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Els sis projectes transferits se sumen als 278MW executats fins aquest dijous, aconseguint un total de 662MW transferits fins ara.

L'empresa d'energies renovables Opdenergy, que va sortir a borsa al juliol, va presentar els seus resultats empresarials el mes de novembre passat i va informar d'un benefici net d'11,1 milions d'euros als nou primers mesos del 2022, enfront de les pèrdues de 8,8 milions registrades al mateix període de l'any passat.

Els ingressos, per part seva, també es van incrementar un 73%, fins als 52,26 milions d'euros. "L'augment presentat es deu principalment a l'increment dels ingressos per venda d'energia a causa del major nombre de plantes en operació a l'exercici 2022, així com els ingressos registrats per la transmissió de dos dels parcs recollits a l'acord signat amb Bruc Energy", va explicar l'empresa.

Últimas noticias