OHLA suma dos nous contractes als Estats Units per gairebé 180 milions d'euros

S'han adjudicat dos contractes a l'àmbit de l'obra civil a Los Angeles (Califòrnia)

Per

Bolsamania | 30 oct, 2023

OHLA suma dos nous contractes als Estats Units per gairebé 180 milions d'euros. La companyia s'ha adjudicat dos contractes a l'àmbit de l'obra civil a Los Angeles (Califòrnia), en aquesta ocasió i per millorar-ne la seguretat i promoure'n la sostenibilitat.

En concret, mitjançant la seva filial OHLA USA, durà a terme un projecte valorat en 127 milions d'euros per millorar la fluïdesa del trànsit i la seguretat viària i ferroviària a Montebello (Califòrnia).

L'abast del contracte, adjudicat per Sant Gabriel Valley Council of Governments, inclou la construcció d'un pont a les cruïlles del ferrocarril Union Pacific, a Montebello Boulevard i Olympic Boulevard, creant un pas subterrani.

El projecte, que impulsarà la seguretat a la zona, també reduirà significativament la congestió del trànsit i les emissions, mentre que millorarà la seguretat mitjançant la modernització dels sistemes de senyalització i hi incorporarà passos de vianants.

Per la seva banda, a Lawndale, Califòrnia, OHLA USA està executant un contracte de 51 milions d'euros per al comtat de Los Angeles per tal de desenvolupar un projecte de captació d'aigües pluvials a Alondra Park. L'objectiu és eliminar els contaminants de les aigües pluvials de vessament. OHLA també revitalitzarà el parc existent -situat a sobre de l'embassament de captació- amb nous camps de futbol i de gespa multiusos, a més de dos camps de beisbol rehabilitats.

Les principals actuacions en aquest projecte inclouen retirar aproximadament 200.000 m3 de terra, la utilització de formigó prefabricat per a les cambres d'emmagatzematge subterrani, la instal·lació de canonades d'aigües pluvials, vàlvules i equips de filtració de pretractament, i la construcció d'estructures de desviament, unió i pous de registre.

Últimas noticias