OHLA s'adjudica una altra planta fotovoltaica i suma 200 milions el 2024 en projectes renovables

La construirà a Palència i comptarà amb una potència total instal·lada de 54 MW

Per

Bolsamania | 26 set, 2024

Actualitzat : 17:41

OHLA construirà una planta fotovoltaica a Palència que comptarà amb una potència total instal·lada de 54 MW. Aquesta iniciativa forma part d'un clúster de projectes que desenvolupa a la província i que, en conjunt, oferiran una capacitat instal·lada de 150 MW amb un import global de 80 milions d'euros.

Des de començament d'exercici, OHLA s'ha adjudicat un total de cinc projectes d'energies renovables a Espanya per un valor conjunt de prop de 200 milions d'euros.

La planta de Palència, que estarà integrada per 88.500 panells fotovoltaics bifacials, produirà energia neta equivalent a les necessitats de consum d'unes 37.000 llars cada any i evitarà l'emissió d'unes 75.000 tones de CO2 anuals.

Així mateix, comptarà amb un sistema de seguiment solar en un eix 1V i connexió de corrent continu (DC) optimitzat, fet que contribuirà a millorar l'eficiència energètica de la instal·lació i els seus temps de muntatge. OHLA també durà a terme el disseny i construcció d'una subestació elevadora que connectarà tots els projectes associats a aquest clúster energètic.

Últimas noticias