OHLA participarà en la construcció de la nova Línia D del Metro de Praga

El valor total de l'obra és de 573 milions d'euros

Per

Bolsamania | 07 set, 2023

OHLA, a través de la filial OHLA ZS, participarà en l'execució de la primera fase de la nova línia D del Metro de Praga. El valor total de la primera etapa de la nova línia és de 573 milions d'euros (13.750 milions de corones txeques).

El projecte, anomenat I.D1a, inclou dues estacions (Pankrác i Olbrachtova) i el seu tram de connexió, seguit d'una etapa I.D1b amb tres estacions (Nádra?í Krč, Nemocnice Krč i Nové Dvory).

La nova línia D, la blava, tindrà una longitud total de 10,6 km, 10 estacions i un nou dipòsit de trens. El cost estimat probablement superarà els 4.000 milions d'euros i la nova línia s'hauria d'obrir al públic la tardor del 2029, operada per trens automatitzats sense conductor.

El primer tram, en què participarà OHLA ZS, connectarà les estacions de Pankrác i Olbrachtova i serà el més exigent des del punt de vista tècnic, ha dit OHLA. A les "complexes" condicions geològiques de l'anomenada Terrassa de Pankrác, es construirà una estació de transferència encastada d'un sol nivell sota la línia C existent, a uns 33 metres sota la superfície, ha explicat. L'estació de dos nodes Olbrachtova serà a 31 metres de profunditat. Ambdues estacions i el tram de túnel d'1,2 quilòmetres de longitud s'explotaran segons els principis del Nou Mètode Austríac de Construcció de Túnels, és a dir, mitjançant perforació i voladura.

Últimas noticias