OHL estudia repartir un dividend extraordinari després de la venda de concessions

També analitza noves línies estratègiques per al futur de l'empresa

Per

Europa Press | 09 gen, 2018

OHL va valorar repartir un dividend extraordinari als accionistes de la companyia una vegada que es tanqui l'operació de venda de la seva filial OHL Concesiones al fons australià IFM durant el primer trimestre del 2018. Amb aquest moviment, es preveu que ingressi els 2.235 milions d'euros pactats per la transacció.

Així ho va assegurar el president de la companyia, Juan Villar-Mir de Fuentes, que confia a aprovar el dividend durant la pròxima junta general d'accionistes de l'empresa.

Villar-Mir va defensar el 'bonus' extraordinari de 18 milions d'euros que OHL pagarà al seu actual conseller delegat, Juan Osuna

La constructora controlada pel Grup Villar Mir també espera presentar davant aquesta assemblea "noves indicacions sobre el futur" d'OHL, que tornarà a centrar-se en el seu tradicional negoci constructor una vegada es tanqui aquesta desinversió i després de les ja materialitzades durant els últims mesos en el marc del seu pla de sanejament i reestructuració.

"Aspiro que un cop tancada aquesta operació i es tingui els diners, durant la següent junta d'accionistes puguem portar noves indicacions sobre el futur de la companyia i el possible pagament d'un dividend extraordinari", ha indicat el president d'OHL davant la junta extraordinària de l'empresa que, precisament, va aprovar la venda d'OHL Concesiones.

En resposta a les preguntes plantejades per diversos accionistes, Villar-Mir va defensar el 'bonus' extraordinari de 18 milions d'euros que OHL pagarà al seu actual conseller delegat, Juan Osuna, per la seva contribució en aquesta venda.

"Per descomptat que cal reconèixer a algú que al llarg de 17 anys de vinculació total i absoluta amb l'empresa ha estat capaç de presentar una operació de venda que suposa que el que ell ha creat des de zero valgui més de 2.000 milions i suposa el que suposa per a la companyia ", va argumentar el president en referència al lloc de primer executiu que Osuna ha tingut en OHL Concessions des de la seva constitució.

"OHL té un futur bo i esperançador i en això ha tingut molt a veure aquest senyor assegut a la meva dreta", ha insistit Villar-Mir sobre el seu nou conseller delegat.

Últimas noticias