Norwegian va transportar al març 1,5 milions de passatgers, un 60% més

Amb una ocupació mitjana del 81%, segons les xifres publicades per l'aerolínia

Per

Bolsamania | 11 abr, 2023

Norwegian va transportar 1,5 milions de passatgers al març, un 60% més que el mateix mes del 2022, amb una ocupació mitjana del 81%, segons les xifres publicades per l'aerolínia.

La capacitat va ser de 2.347 milions de seients per quilòmetre, mentre que el trànsit real de passatgers va ser de 1.903 milions de seients per quilòmetre.

Al març, Norwegian va operar una mitjana de 67 avions amb una regularitat del 99,2%. Tot i les difícils condicions climàtiques i la important acció laboral que afecta el trànsit aeri a tot Europa, la puntualitat va ser del 81% al març, mesurant la quantitat de vols que surten dins dels 15 minuts de l'hora programada. Tot i això, el 95% de tots els vols que van partir van arribar a temps o en una hora de l'hora d'arribada programada.

"Març ha estat un mes molt sòlid per a Norwegian en termes de xifres de trànsit. Marca el retorn de l'horari d'estiu amb un augment considerable en la capacitat. Esperem donar la benvinguda a un nombre creixent de passatgers a bord durant els mesos d'estiu de 2023", ha declarat Geir Karlsen, conseller delegat de Norwegian.

Per preparar-se per a la temporada d'estiu, Norwegian recentment va incorporar parts del servei d'assistència a terra a l'aeroport d'Oslo, amb 150 treballadors nous que es van unir a l'empresa. L'equip de Norwegian Red Handling administra inicialment les posicions d'atenció al client a la facturació, l'embarcament i les arribades.

"Ens dirigim a la temporada d'estiu amb una perspectiva positiva. Les nostres dades de reserves són significativament més altes que en aquest punt l'any passat. Això indica una contínua i forta demanda de viatges aeris, particularment a les nostres atractives destinacions de platja i, una vegada més, esperem un estiu atrafegat. Estem molt contents de veure que un nombre creixent de viatgers continuï triant Norwegian com la seva aerolínia preferida", va prosseguir Karlsen.

Amb una xarxa de rutes ampliada, Norwegian també continua reclutant nous tripulants de cabina i actualment està ocupat acceptant diversos avions nous, moderns i de baix consum de combustible. Amb la temporada d'estiu del 2023, Norwegian rebrà un total d'11 avions Boeing 737 MAX 8, moderns i de baix consum. Amb el programa d'estiu d'aquest any, Norwegian ofereix més de 300 rutes a 114 destinacions, incloent-hi diverses destinacions noves.

Últimas noticias