Nordex (Acciona) s'enfonsa en borsa després d'anunciar una ampliació de 585 milions

Acciona s'ha compromès a aportar-hi 196.600.000 d'euros

Per

Europa Press | 01 jul, 2021

Actualitzat : 18:32

Nordex, el fabricant alemany de aerogeneradors participat per Acciona, es desploma en borsa després d'anunciar que portarà a terme una ampliació de capital de 584.600.000 d'euros.

Aquest enfonsament ocorre de forma paral·lela a l'estrena d'Acciona Energia a borsa, amb una revaloració inicial dels seus títols del 7,33% respecte al preu de l'Oferta Pública de Venda (OPV), fins als 28,69 euros per acció.

Nordex va quedar fora del perímetre de l'operació d'Acciona Energia, però la matriu, que controla el 36,36% del capital de l'alemanya, ja s'ha compromès a aportar 196.600.000 d'euros a aquesta ampliació de capital, segons informa en un comunicat.

La intenció de Nordex és utilitzar els ingressos de l'oferta de drets de subscripció per augmentar la seva posició d'efectiu, enfortint així el seu balanç, augmentar la flexibilitat financera i recolzar el creixement rendible en el futur.

Nordex defensa que aconseguirà estalvis d'interessos sota el préstec d'accionistes, així com la facilitat de garantia de monedes múltiples vinculada a ESG en virtut d'un índex de palanquejament net reduït.

Últimas noticias